Over Straks Wonen, adviseurs voor woonzorginitiatieven

Denkt u erover om uw eigen woonzorgonderneming te starten of samen met andere ouders een woonzorgproject voor uw kind op te richten? Dan krijgt u te maken met een aantal uitdagende, maar soms ook wel ingewikkelde vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van ondernemingsplan en een degelijk vastgoedplan of het regelen van financiering en vergunningen. Straks Wonen ondersteunt initiatiefnemers bij het oprichten van hun woonzorgproject; of het nu gaat om een wooninitiatief voor kinderen met een beperking of mensen met een psychiatrische achtergrond of om een woonzorgonderneming gericht op ouderen met dementie...wij staan voor u klaar.

vastgoedplan zorg; financieel plan zorg

Straks wonen: betrokken bij de zorg

Wij hebben ervaring met kleinschalig wonen en zorg. Ook voor mensen met een smalle beurs zoals ouderen met een klein pensioen of jongeren met een WAJONG-uitkering. Wij bundelen praktische ervaring in de zorg met ondernemerschap, kennis van bouwen en zorgvastgoed en financieringsvraagstukken. We kennen de markt goed en wat we niet weten kunnen we onderzoeken. Met die kennis en ervaring zijn wij het ideale aanspreekpunt voor iedere (startende) ondernemer of wooninitiatief van ouders met plannen voor een kleinschalige woonzorg-voorziening met vragen over het ondernemen in de zorg.

Samen met specialisten op het gebied van zorg, vastgoed, financiën, administratie, personeelsbeheer en kwaliteitsborging vormen we een samenwerkingsverband. Daarmee ondersteunen we u op ieder vlak. Ook zijn we goed bekend met wet- en regelgeving in de zorg.

Denkt u over het starten van een woonzorggroep? Maak dan een afspraak met Straks Wonen.

"Straks, als we zelf afhankelijk zijn van zorg, willen we die kunnen vinden in een omgeving die ons past. Ook vandaag willen mensen met een beperking en ouderen met dementie betaalbaar wonen, passend bij hun levensstijl met de zekerheid van persoonlijke dienstverlening. Iedereen die dat mogelijk wil maken zullen wij van harte ondersteunen" 

Hans Flantua

Hans Flantua was ooit een ondernemende bestuurder in de zorg- en corporatiesector en vennoot in de horeca. Nu is hij zelfstandig adviseur en coacht hij (startende) ondernemers. Hij engageert zich graag met ondernemers die kiezen voor zorg die persoonlijk en dichtbij is, kwaliteiten die ook zijn eigen dienstverlening kenmerken. Ondernemen vraagt om een combinatie van passie, lef, doorzettingsvermogen, gevoel voor klant en kwaliteit en zakelijk vernuft. Hans Flantua helpt u om die combinatie te vinden. Hij ondersteunt u met nuttige kennis, gebaseerd op jarenlange zorg-ervaring en ondernemerschap. 

Werner Soen

Werner Soen is als manager jarenlang werkzaam geweest in alle sectoren van de zorg. Daarnaast werkte hij als manager vastgoed van een grote instelling in de gehandicaptenzorg. Nu treedt hij op als zelfstandig adviseur bij zorg-gerelateerde bouwprojecten (nieuwbouw en renovatie) en coacht hij (startende) ondernemers in de zorg. Tevens bemiddelt hij tussen bijvoorbeeld financiers, ontwikkelaars en vastgoedbeheerders. Hij heeft in de regio Overijssel en Gelderland veel kleinschalige bouwprojecten ontwikkeld en gerealiseerd. Vasthoudendheid en doorzettingsvermogen, gevoel voor de behoeften van de klant, enthousiasme en creativiteit zijn Werners belangrijkste eigenschappen.